Når den billige løsning bliver den dyreste

Måske du kender det her: Du forsøger at spare nogle penge ved at finde en billig løsning, men ender med den bliver dyrere.

Det skete for mig et stykke tid tilbage.

Jeg skulle bruge nogle AA batterier til tastaturer, mus og trackpads på kontoret. Jeg ville gerne købe genopladelige, for ikke bare at købe og smide væk. Men jeg godt var klar over, at de ville være dyrere end almindelige batterier, derfor forsøgte jeg at at finde de billigste blandt de genopladelige.

Jeg tillod mig dog at lave et hurtigt pristjek og søgte på Google efter batterier.

Her kom der en fin Google Shopping kampagne frem, hvor jeg hurtigt kunne se, hvem der kunne levere billigst. Og den leverandør valgte jeg. Kørte hurtigt kortet igennem. Bum.

Og så ventede jeg.

Og ventede.

Og ventede….

 

Der gik to uger før posten kom med batterierne. Men det var ikke det eneste han havde med. For sammen med pakken, havde han en ekstra regning på told og moms. Det viste sig nemlig, at den webshop jeg havde handlet hos, lå i Kina.

Det havde jeg slet ikke set for hele shoppen var på dansk.

Jeg sparede 20 kroner på batterierne, men told og moms gjorde at den endelig pris, blev tre gange så høj, i forhold til batterier fra en dansk webshop.

Derudover er batterierne de dårligeste batterier, jeg nogen sinde har købt. De holder næsten ikke på strømmen. Og så vejer de ca. halvt så lidt som andre.

Næste gang jeg genopladelige AA batterier gør jeg det her.

Comments

  1. Niels says

    Hej Lars
    Jeg kan så sendt som i starten af året relaterer til dit emne, og så i sær på et område hvor man bestemt ikke skal tænke på at spare penge.
    Virksomheden som jeg er ansat i skulle have en ny hjertestarter, efter megen søgen fandt vi hurtig ud af hvor mange forskellige modeller og priser der er – Men hvilken er “bedst” og nemmest at håndtere hvis uheldet skulle være ude, er det de billigste eller de dyreste?
    Efter nærmere gennemgang fandt vi dog til sidst en hjertestarter som hed ZOLL AED PLUS – den købte vi hos https://foerstehjaelp-shoppen.dk/ og vi blev naturligvis enige om, at prisen er fuldstændig underordnet. om den så koster 5.000,- eller 15.000 eller mere så kan det liv den redder slet ikke gøres op i kroner og øre.

Speak Your Mind

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.