Fastelavns trailløb – forberedelse til Vikingsporet

Kender du det der med at motivationen og arbejdsindsatsen bare falder og falder og til sidst dør helt ud, når ikke man har et mål at gå efter?

Sådan har jeg det i hvert fald. Både professionelt men også privat. Professionelt er jeg dog rimelig god til at sætte nye mål op. Det kniber af og til privat og det ses f.eks. tydeligt i min træning.

I efteråret fik jeg en lille løbeskade i baglåret. Den kom faktisk som følge af et mål jeg havde, om at forbedre min halvmarathon tid. Men med skaden, så valgte jeg at droppe mål for en periode og jeg holdte igen med mit løberi. Jeg tog et par småture på en 5-8 km af og til, men ikke længere end det. Jo mørkere og jo koldere det blev, des mindre fik jeg løbet, og december og januar blev der stort set ikke sat kilometer ind på kontoen.

Det kan mærkes på energien. Det kan mærkes om livet. Så nu skal jeg igang igen.

Jeg har besluttet igen at løbe Vikingesporet, som er et super fedt trailløb i Boserup skov ved Roskilde. Det foregår den 26. april, så jeg har to måneder til at komme i form.

Forberedelserne skød jeg igang i weekenden med et mindre trailløb – Trailman Fastelavns Edition – ligeledes i Boserup skov. Der var to distancer at vælge mellem: 8 km og 16 km. Jeg valgte bare en 8’er.

Jeg havde taget mine Salomon SpeedCross 3 på hvilket viste sig at være et rigtig godt valg, for ca. 80% af ruten foregik på jordbund og der var både vådt og mudderet efter al det nedbør vi har haft de sidste måneder.

salomon-speedcross

Tiden var ikke prangende – til tider følte jeg at jeg stod stille. Men selvom det var hårdt var det godt at komme i gang igen. Her er lidt video fra da jeg tungt løb henover stregen:

 

Speak Your Mind

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.