Hvad gør du når teknikken driller til din virksomhedspræsentation

Her til morgen havde jeg den fornøjelse at få 10 minutter til en virksomhedspræsentation i min netværksgruppe BNI Roskilde 2. De 10 minutters taletid går på skift blandt medlemmerne og er en fantastisk måde, målrettet at fortælle hvilke virksomheder man ønsker at få kontakt til og hvad man kan gøre for dem.

Jeg var super glad for at få denne udvidet virksomhedspræsentation, fordi jeg for ganske nylig, har skiftet forretningsområde i virksomheden fra hosting til online markedsføring. Jeg havde forberedt mig godt og fundet fem hjemmesider og webshops, hvor jeg kunne hjælpe dem med enten at spare penge på deres markedsføring eller at skabe mere salg via deres hjemmeside.

Jeg havde også brugt et par timer på at lave en god powerpoint præsentation, så jeg visuelt kunne vise hvad mine kundeemner gjorde forkert på deres hjemmesider.

Men da projektoren skulle starte var der næsten ingen lys i pæren. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne komme i tanke om. Genstart af computeren. Genstarte projektoren.  Skrue op for brightness. Sikre at kabler sad som de skulle, i de rigtige indgange. Lige meget hjalp det.

 

Mission impossible?

Jeg måtte pænt pakke grejet sammen igen, noget ærgerlig over ikke at kunne vise de ca. 30 fremmødte forretningsfolk noget. I stedet måtte jeg nøjes med mine noter og så ellers gøre præsentationen interessant med fagter, kropssprog og stemmeføring.

Lykkedes det så? Tjae… Det gode ved lige netop det netværk jeg sidder i. Der er kontant afregning inden for ganske få uger. Så hvis jeg sidder med en 5-10 nye forretningsmuligheder om en måned, så var det en succes. Gør jeg ikke, ja så må jeg kigge indad og finde ud af hvad jeg kunne have gjort anderledes.

Men lytter jeg til min mavefornemmelse, så har jeg en følelse af, at det var den bedste og mest målrettede præsentation jeg nogen sinde har lavet. Det er da interessant, ikke?

 

Speak Your Mind

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.