Netværk – ikke kun i underhyler

Hvor læser jeg dog mange blogindlæg om hvordan man kan blogge, twitte, linke, facebooke sig til succes som selvstændig. I bund og grund er det jo herligt at man kan sidde langskægget og ligne en hulemand, samtidig med man driver en god forretning. Men hvilket niveau af succes snakker vi så om?

Kigger man på superligaen af succesrige danske erhvervsdrivende som f.eks. Martin Thornborg og Kasi Jesper, så har de ikke opnået deres success ved at sidde kun iført underhyler i privaten. De har været ude og blive inspireret, mødt nogle mennesker, set folk i øjnene, rørt ved nogle produkter.

Som selvstændig må du ikke undervurdere eller glemme de fysiske netværk. Jeg vil i fremtidige indlæg skrive om hvilke fysiske netværk jeg har oplevet succes med.

Jeg tror at der er tale om relativ få brancher, hvor det kan lade sig gøre at få succes udelukkende ved online neværk. Er du en af dem som bruger nettet til at netværke på, så lad mig høre om du har succes med det og hvad måler du din succs ud fra? Skriv også gerne hvad det er du arbejder med.

Comments

 1. Næ – der skal som regel noget “live performance” til også. Men ikke altid. Jeg har nogle venner her i USA, der laver 7 cifrede indtægter (i USD) hvert år online, og det klarer de faktisk online og fra deres hjem. Men det ER undtagelser.

  Hvis man ikke er så krævende, er det slet ikke umuligt at lave en indtægt på AdSense og affiliate på i hvert fald 30.000 kr. månedligt, og det er der jo mange, der kan nøjes med. Og det kan fint klares i netunderbukser fra en hængekøje på en palmestrand for eksempel.

 2. Hej Rosenstand
  Tak for din kommentar. Du rammer hovedet på sømmet.
  Min pointe er at det er promiller som opnår stratofærisk succes og rigdom udelukkende via online networking, og på den anden side er begreberne succes og rigdom individuelle fra person til person.

  F.eks. er dit kursus på http://www.e-university.dk – i min verden en success, når du via online networking får så mange tilmeldinger på så kort tid. Jeg vover at gætte på du ikke er kommet sovende til dit online netværk, og ikke desto mindre synes jeg dit resultat til dato er utroligt flot. Om du så selv synes det er en succes, er en anden snak :-)

  Mvh
  Lars Skjoldby

Speak Your Mind

*

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.